Karcsúsodj kíméletesen!
Szeretnél tippeket és trükköket
a karcsúbb alakért? 
Iratkozz fel hírlevelünkre!

A Slender You torna előnyei

Saját magunkra, testünkre sokkal több időt kellene fordítanunk. A magyar felnőtt lakosság csaknem kétharmada túlsúlyos és lassan a gyerekek körében is ez az arány mutatkozik. Az ülő foglalkozás, majd a munka utáni otthoni “második műszak”, a megélhetési gondok nem teszik könnyűvé sokunk számára, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő mozgásformát, mely a rendelkezésre álló szabadidőnkkel is összeegyeztethető.

A fiatal felnőttek még csak-csak eljárnak aerobikozni, zumbázni, de azoknak,  akik nem akarnak a sok csinos fiatal között  “ügyetlenkedni”  vagy hamar megfájdul a térdük a sok ugra-bugrától, nincs sok lehetőségük mozgásra.

 

A Slender You torna olyan mozgásformát kínál, amely megoldást jelenthet sokunknak.

  • nem kell órakezdési időponthoz alkalmazkodni. Az edzés akkor indul amikor megérkezel a stúdióba.
  • mozgásszervi bántalmakban szenvedők is igénybe vehetik. Nem terheli az izületeket, olyan mintha vízben tornáznánk.
  • edzettségi szinttől függetlenül bárki használhatja. A gépeken különböző intenzitással lehet dolgozni. Idősebbeknek, kevésbé edzetteknek kiváló, hogy megterhelés nélkül az egész testüket átmozgassák. Edzettebbeknek, fogyni vágyóknak lehetőségük van különböző gyakorlatokat végezni a gépeken, így a gép munkája mellett saját maguk is dolgozhatnak az edzeni kívánt testrészen.

A stúdiókban mindenki segítséget kap  a számára megfelelő gyakorlatok kiválasztásában, amennyiben szükséges kiegészítő kezeléseket, speciális diétát javasolunk.
A kezelések az egyén állapotának megfelelően vannak kidolgozva, melyet egy állapotfelmérés előz meg.

Nézz be valamelyik stúdiónkba! Néhány centiméteren kívül nincs veszíteni valód!

Az első óra mindenhol ingyenes!
Slender You